Onze gegevens

Adres:
De Savornin Lohmanlaan 32 (Geen bezoekadres)
Goes
Zeeland
4463 TH
Nederland

Neem contact met ons op

Wij hebben onze wandelreizen zorgvuldig samengesteld. Wij hebben de wandelroutes zelf gelopen en wij kennen de hotels waar je overnacht. Heb je een vraag over onze wandelreizen? Of wil je bijvoorbeeld meer informatie over onze zekerheden? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

(optioneel)

Overige gegevens

Overige gegevens:

 

Wij bieden jou graag de beste prijs. Dat kan echter alleen wanneer wij op onze kosten besparen. Om die reden bieden wij op dit moment geen telefonische ondersteuning. Heb je toch liever telefonisch contact? Stuur ons dan een bericht met je telefoonnummer en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Lukt verzenden via het formulier niet? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meerdaagse wandeltochten is een onderdeel van Evenementenbureau Indivento. Net als de evenementen van Indivento nemen wij met minder dan 100% kwaliteit geen genoegen en wij gaan tot het uiterste om voor wandelliefhebbers de beste beleving waar te maken. Ervaar het zelf. Neem eens een keertje deel aan een van onze wandelreizen!

Indivento staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64010511.

BTW-nummer Indivento: NL157121653B01

 

N.B. We doen er alles aan om de inhoud van deze website up to date en in orde te houden. Maar misschien is er toch ergens een foutje ingeslopen. Kom je een foutje tegen? Dan horen wij dat graag! Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!