Meerdaagse wandeltochten van dag tot dag

Volg Meerdaagse Wandeltochten vanaf de start.

Zoutelande in de Verte

Wij hebben ons dit jaar als doel gesteld om mee te doen met de wandelmarathon van Zeeland. Maar liefst 42 kilometer en 195 meter wandelen vanaf Burgh Haamstede naar Zoutelande. Dit is de route van de wandelmarathon. We lopen vrijwel over het zelfde parcours waar 1 dag eerder de hardlopers al dezelfde pittige uitdaging zijn aangegaan. Het is een mooie route die leidt langs de mooiste kustgebieden van Zeeland. Maar het is ook ook een zware tocht omdat je best wat meters over het strand maakt en omdat de route flinke hoogteverschillen kent.

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern

Wat is wandelliefhebbers ook al weer?

Wandelliefhebbers is oorspronkelijk opgezet om liefhebbers van wandelen online met elkaar in contact te brengen.  Dat is ook nog steeds de basis. Maar niet meer alléén online. Wandelliefhebbers is in de tussentijd volwassener geworden. Zo worden er wandelingen georganiseerd en kun je jouw wandelmaatje ook ontmoeten tijdens onze wandelborrel. Ons doel? Het beste online en offline platform worden voor de wandelliefhebber.

We hebben belangrijk nieuws. Wandelliefhebbers heeft namelijk een nieuw soort lidmaatschap.

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern

We weten allemaal dat wandelen allerlei voordelen met zich mee brengt. Wandelen is goed voor je botten en spieren, het zorgt voor een beter uithoudingsvermogen en kan helpen bij het verminderen van stress. Ook als je overgewicht hebt en je wilt afvallen dan is het goed om eerst met wandelen te beginnen in plaats van met hardlopen omdat wandelen minder belastend is voor je gewrichten. En je hoeft niet lang te wandelen. Een half uurtje per dag volstaat. Een Amerikaanse dokter heeft hierover een leuk filmpje gemaakt dat laat zien hoe wandelen een verbetering van je gezondheid kan opleveren.

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern

Mensen vragen ons wel eens wat wij nu anders doen dan de overige aanbieders van wandelreizen en waarom je juist bij óns een wandelreis moet boeken? We hebben daarom even op een rijtje gezet wat ons uniek maakt.

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern

Soms maken wij een filmpje tijdens het wandelen. Wij zijn vanaf nu van plan om dat wat vaker te doen. Om iedereen ons avontuur mee te laten beleven, zijn wij een youtubekanaal gestart. Bekijk onze filmpjes via:

Meerdaagse Wandeltochten Youtube kanaal

 

 

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern

Je bent van ons gewend dat wij onze wandelreizen organiseren vanuit groepsaccomodaties. In de praktijk betekent dat dat je je kamer moet delen, je ontbijt zelf moet maken en dat er na de wandelingen ook nog moet worden gekookt (mits we er niet voor kiezen om uit eten te gaan).

Dat gaat veranderen.

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern

Tijdens mijn vakantie werd ik geattendeerd op de wandel-tag op het blog van Vera Wandelt. Ik heb toen toegezegd om hem ook in te vullen. Jullie geduld werd op de proef gesteld maar hier is die dan. Enjoy!

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern

En het is zover... de website wandelliefhebbers is inmiddels online. Neem een kijkje of beter nog... Meld je aan. Lid worden kan gratis. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode waarmee je wandelliefhebbers 1 maand gratis kunt uitproberen!

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern

Wij streven altijd naar het beste voor onze klanten. Zo hebben wij de website www.meerdaagsewandeltochten.nl gebruiksvriendelijker gemaakt. Op deze website vind je de leukste korte wandelreizen in Nederland en België.
Voor een overzicht van ons huidig aanbod aan wandelreizen neem eens een kijkje op: https://www.meerdaagsewandeltochten.nl/onze-wandelreizen.

Een tijdje terug hebben wij ook de website www.wandelliefhebbers.nl gelanceerd. Via deze website kun jij in contact komen met andere wandelliefhebbers. Wij hebben goed naar jullie feedback geluisterd. Ook hebben wij zelf aanvullende ideeën om nog gemakkelijker in contact te komen met andere wandelliefhebbers. Deze week gaan wij met deze feedback en ideeën aan de slag. www.wandelliefhebbers.nl is daarom een paar dagen niet bereikbaar. Wij streven ernaar om uiterlijk 18 augustus de nieuwe website op te leveren.

Nieuwe leden van wandelliefhebbers krijgen hun inloggegevens toegestuurd nadat de nieuwe website is opgeleverd.

Na de oplevering van de nieuwe website ontvang je uiteraard een overzicht met alle nieuwe opties. Ken je iemand die ons nog niet kent? Stuur deze nieuwsbrief gerust door!

Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten!

Met vriendelijke groet,

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern

Als abonnee van onze nieuwsbrief heb je al 2 belangrijke voordelen:

  1. Je ontvangt korting op speciaal geselecteerde wandelreizen;
  2. Je wordt als eerste geïnformeerd wanneer er een nieuwe wandelreis wordt ingepland.

Daar is nog een derde voordeel bijgekomen. Vandaag is de website wandelliefhebbers live gegaan. Via deze website kun jij eenvoudig in contact komen met andere liefhebbers van wandelen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een wandelmaatje in Zuid-Holland? Meld je dan aan voor deze groep en plaats een oproep. Je kunt ook jouw favoriete wandelfoto's of filmpjes uploaden en daarbij jouw verhaal vertellen. Plan je binnenkort een wandeling? Nodig dan mensen uit om aan die wandeling deel te nemen.

Het lidmaatschap voor het eerste jaar is gratis. Dat lidmaatschap stopt vanzelf en wordt niet automatisch verlengd. Wij hebben voor jullie alvast een account aangemaakt en we gaan vandaag de eerste mensen blij maken met de inloggegevens.

Wil jij liever geen lidmaatschap van wandelliefhebbers? Laat het ons weten en wij gaan jouw account gelijk verwijderen. Ken je nog meer mensen die gek zijn op onze aangeboden voordelen? Stuur deze nieuwsbrief dan gerust door!

Met vriendelijke groet,
Meerdaagse Wandeltochten en Wandelliefhebbers

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern
Monument Verdronken Dorpen

Als ik niet aan het werk of aan het studeren ben, vind ik het heerlijk om even een voor mij onbekend stukje Zeeland te ontdekken. Als importzeeuw bezoek ik regelmatig de grotere badplaatsen zoals Vlissingen, Domburg en Renesse. De kleine dorpen had ik tot nu toe nog niet bezocht. Hoog tijd om daar wat aan te doen.

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern
Wandelaars onderweg tijdens wandeling

Nog niet zo heel lang geleden hadden wij het volgende doel voor ogen: een wandelwebsite opzetten met een aanbod aan leuke korte wandelreizen in Nederland en België. Wat ook erg belangrijk was om mee te nemen, was betaalbaarheid. Een wandelarrangement mocht zeker niet te duur zijn. En zie daar. Na hard werken, soms vallen en weer opstaan, is deze website nu het resultaat.

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2smodern