Meerdaagse wandeltochten van dag tot dag

Volg Meerdaagse Wandeltochten vanaf de start.

Soms maken wij een filmpje tijdens het wandelen. Wij zijn vanaf nu van plan om dat wat vaker te doen. Om iedereen ons avontuur mee te laten beleven, zijn wij een youtubekanaal gestart. Bekijk onze filmpjes via:

Meerdaagse Wandeltochten Youtube kanaal

 

 

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2sdefault

Je bent van ons gewend dat wij onze wandelreizen organiseren vanuit groepsaccomodaties. In de praktijk betekent dat dat je je kamer moet delen, je ontbijt zelf moet maken en dat er na de wandelingen ook nog moet worden gekookt (mits we er niet voor kiezen om uit eten te gaan).

Dat gaat veranderen.

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2sdefault

En het is zover... de website wandelliefhebbers is inmiddels online. Neem een kijkje of beter nog... Meld je aan. Lid worden kan gratis. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt een kortingscode waarmee je wandelliefhebbers 1 maand gratis kunt uitproberen!

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2sdefault

Tijdens mijn vakantie werd ik geattendeerd op de wandel-tag op het blog van Vera Wandelt. Ik heb toen toegezegd om hem ook in te vullen. Jullie geduld werd op de proef gesteld maar hier is die dan. Enjoy!

 

Waarom wandel je?

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2sdefault

Wij streven altijd naar het beste voor onze klanten. Zo hebben wij de website www.meerdaagsewandeltochten.nl gebruiksvriendelijker gemaakt. Op deze website vind je de leukste korte wandelreizen in Nederland en België.
Voor een overzicht van ons huidig aanbod aan wandelreizen neem eens een kijkje op: https://www.meerdaagsewandeltochten.nl/onze-wandelreizen.

Een tijdje terug hebben wij ook de website www.wandelliefhebbers.nl gelanceerd. Via deze website kun jij in contact komen met andere wandelliefhebbers. Wij hebben goed naar jullie feedback geluisterd. Ook hebben wij zelf aanvullende ideeën om nog gemakkelijker in contact te komen met andere wandelliefhebbers. Deze week gaan wij met deze feedback en ideeën aan de slag. www.wandelliefhebbers.nl is daarom een paar dagen niet bereikbaar. Wij streven ernaar om uiterlijk 18 augustus de nieuwe website op te leveren.

Nieuwe leden van wandelliefhebbers krijgen hun inloggegevens toegestuurd nadat de nieuwe website is opgeleverd.

Na de oplevering van de nieuwe website ontvang je uiteraard een overzicht met alle nieuwe opties. Ken je iemand die ons nog niet kent? Stuur deze nieuwsbrief gerust door!

Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten!

Met vriendelijke groet,

Een reactie plaatsen
0
0
0
s2sdefault