Wandelweekend Domburg blank

Schelpweg 7, Domburg, Zeeland, 4357 RD, Nederland

Tik om te bellen Wij bieden op dit moment nog geen telefonische ondersteuning
 

Gemiddelde beoordeling0.0
Totaal aantal stemmen0
 Vol
Deze wandelreis boeken
qrcode

Veel wandelliefhebbers laten Domburg links liggen. Wij vinden dat onterecht. De brede stranden en de prachtige vergezichten vanaf de duinen geven je het gevoel dat je Nederland even hebt verlaten. Het historisch stadje achter de duinen is een echte trekpleister. Een paar dagen Domburg zorgen ervoor dat je met een opgeruimd hoofd weer aan de werkweek kunt beginnen.

 

Landschap

Activiteiten

Aantal kilometers:
De wandeling van zaterdag is 18 kilometer, de wandeling van zondag is 14 kilometer.
Inbegrepen:
2 x overnachting, 2 keer ontbijt, 2 keer lunchpakket, bedlinnenpakket, schoonmaakkosten en 2 wandeltochten onder reisleiding.
Niet inbegrepen:
Vervoer van- en naar Domburg, niet genoemde maaltijden en reis- en annuleringsverzekering.
Groepsgrootte:
Het wandelweekend gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is 12.
Veilig wandelen:
Je bent als wandelaar extra kwetsbaar. Daarom wat tips voor jouw wandeluitrusting. Zorg te allen tijde voor, geschikte schoenen, comfortabele en beschermende kleding, een veiligheidshesje (voor wandelingen in het donker of tijdens slechte weersomstandigheden, voldoende eten en drinken. Denk ook aan items zoals een zonnebril, zonnebrandcreme en een hoed of pet. Neem voor de zekerheid ook altijd regenkleding mee.
Onze accomodatie:
Onze accomodatie is een groepsaccomodatie. De grootte van de accomodatie is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Vandaag ben je welkom vanaf 15.00 uur op het park Hof van Domburg in Domburg. Je mag gelijk gebruik maken van de faciliteiten die het park biedt. Later op de avond is er voor de liefhebbers een korte wandeling. Omdat de deelnemers aan het wandelweekend mogelijk op verschillende tijden arriveren, is er geen diner gepland. Wij stellen voor om met de deelnemers die rond 19.00 uur aanwezig zijn gezamenlijk ergens een hapje te gaan eten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op eigen gelegenheid te gaan dineren.

Vandaag maken wij een mooie rondwandeling van ongeveer 18 kilometer rondom Domburg. Deze wandeling gaat gedeeltelijk over het strand. We wandelen ook door weidelandschap en over graspaadjes en plattelandsweggetjes. Onderweg komen we ook nog langs Kasteel Westhove. Na terugkomst bij de accommodatie heb je nog even tijd om je op te frissen voordat wij ergens een hapje gaan eten. (Dit avondeten is niet meegenomen in de prijs van het wandelweekend). Na afloop kunnen we nog gezellig natafelen in een horecagelegenheid in het centrum van Domburg.

Vandaag is helaas alweer de laatste dag van dit wandelweekend. Wij maken wederom een rondwandeling om Domburg. Dit is een kortere wandeling dan gisteren en is ongeveer 14 kilometer. Bij terugkomst in Domburg kunnen wij dit leuke wandelweekend afsluiten met een drankje in 1 van de vele horecagelegenheden die Domburg rijk is.

Jouw bestemming is al gemarkeerd op de kaart. Vul svp jouw lokatie in en kies jouw routeopties. Je kunt ook op de kaart klikken en maximaal 9 waypoints instellen om op die manier de route te bepalen.

Adres
Postcode
Plaats
Optimaliseren voor

Domburg

donderdag 15 juni 2017 18 16 Clear onbewolkt
vrijdag 16 juni 2017 18 16 Clear onbewolkt
zaterdag 17 juni 2017 19 16 Clear onbewolkt
zondag 18 juni 2017 22 17 Clear onbewolkt
maandag 19 juni 2017 17 14 Rain lichte regen
dinsdag 20 juni 2017 15 14 Clear onbewolkt
woensdag 21 juni 2017 17 15 Rain lichte regen

Laat ons weten waarmee wij jou kunnen helpen met betrekking tot de wandelreis Wandelweekend Domburg

Annuleren

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Om een beoordeling te kunnen plaatsen, moet je zijn ingelogd.
Comments by Disqus
Wandelen op Walcheren star op ongeveer 13.82 kilometer.
Prijs:176,97$
 
Jomres Properties Feed