Wandelweekend Renesse blank

Rampweg 14, Renesse, Zeeland, 4235 LH, Nederland

Tik om te bellen Wij bieden op dit moment nog geen telefonische ondersteuning
 

Gemiddelde beoordeling0.0
Totaal aantal stemmen0
 Vol
Deze wandelreis boeken
qrcode

Ga met ons mee naar Renesse en geniet van de mooie wandelomgeving!

Wat is er zo mooi aan wandelen in Renesse?
Het mooie natuurrijke gebied rondom Renesse leent zich bij uitstek voor mooie wandeltochten. Je wandelt bijvoorbeeld door maar liefst drie duinvalleien in dit gebied: de buitenverklikker, de binnenverklikker en het konijnencircus. Ook loop je door een landschap dat bestaat uit halfronde paraboolduinen en duinvalleien vol mooie bloemen.

De mooie natuur in Renesse
Zoals de naam konijnencircus al aangeeft, huppelen hier heel veel konijnen door het zand, maar in dit gebied zitten ook salamanders en libellen. Snuif de geur op van bijvoorbeeld het zeldzame groenknolorchis of een van de vele andere bloemen en planten die je hier vindt. De duinen aan de zee geven je een echt vakantiegevoel. Renesse, de uitvalsbasis van deze wandeltocht, staat vooral bekend om haar recreatiemogelijkheden. Renesse is sinds het begin van de twintigste eeuw een populaire badplaats.

Wat is er nog meer te zien?
Renesse is uitgegroeid tot een dorp met zo’n 1500 inwoners met maar liefst 26 gebouwen die het predicaat Rijksmonument dragen. Kortom. er valt hier genoeg te zien. Kijk voor meer informatie over Renesse op de Wikipedia pagina van Renesse.

Landschap

Activiteiten

Aantal kilometers:
De wandeling van zaterdag is 18 kilometer, de wandeling van zondag is 13 kilometer.
Inbegrepen:
2 x overnachting, 2 keer ontbijt, 2 keer lunchpakket, bedlinnenpakket, schoonmaakkosten en 2 wandeltochten onder reisleiding.
Niet inbegrepen:
Vervoer van- en naar Renesse, niet genoemde maaltijden en reis- en annuleringsverzekering.
Groepsgrootte:
Het wandelweekend gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is 12.
Veilig wandelen:
Je bent als wandelaar extra kwetsbaar. Daarom wat tips voor jouw wandeluitrusting. Zorg te allen tijde voor, geschikte schoenen, comfortabele en beschermende kleding, een veiligheidshesje (voor wandelingen in het donker of tijdens slechte weersomstandigheden, voldoende eten en drinken. Denk ook aan items zoals een zonnebril, zonnebrandcreme en een hoed of pet. Neem voor de zekerheid ook altijd regenkleding mee.
Onze accomodatie:
Onze accomodatie is een groepsaccomodatie. De grootte van de accomodatie is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Vandaag ben je welkom vanaf 15.00 uur op het park De Soeten Haert in Renesse. Je mag gelijk gebruik maken van de faciliteiten die het park biedt. Later op de avond is er voor de liefhebbers een korte wandeling gepland. Omdat jullie mogelijk op verschillende tijden arriveren, is er geen diner gepland. Wij stellen voor om met iedereen die rond 19.00 uur aanwezig is gezamenlijk ergens een hapje te gaan eten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op eigen gelegenheid te gaan dineren.

Vandaag maken wij een mooie rondwandeling van ongeveer 18 kilometer rondom Renesse. Deze wandeling gaat gedeeltelijk over het strand en kan daardoor als wat pittiger worden ervaren. Tijdens de wandeling maken we kennis met de stukken natuur die in de omschrijving van de wandelreis al zijn beschreven. Na terugkomst bij de accommodatie heb je nog even tijd om je op te frissen voordat wij ergens een hapje gaan eten. (Dit avondeten is niet meegenomen in de prijs van het wandelweekend). Na afloop kunnen we nog gezellig natafelen in een horecagelegenheid in het centrum van Renesse of we gaan weer terug naar ons huisje op het park.

Vandaag is de laatste dag van het wandelweekend. Je wandelt van Rensesse naar Westenschouwen. Dit is een wandeling van ongeveer 13 kilometer. Voorafgaand aan de wandeling parkeren wij enkele auto´s op het eindpunt zodat je niet gebonden bent aan het openbaar vervoer. Bij terugkomst in Renesse kun je dit leuke wandelweekend afsluiten met een drankje in 1 van de vele horecagelegenheden die Renesse rijk is.

Jouw bestemming is al gemarkeerd op de kaart. Vul svp jouw lokatie in en kies jouw routeopties. Je kunt ook op de kaart klikken en maximaal 9 waypoints instellen om op die manier de route te bepalen.

Adres
Postcode
Plaats
Optimaliseren voor

Renesse

dinsdag 30 mei 2017 16 15 Rain matige regen
woensdag 31 mei 2017 15 12 Clear onbewolkt
donderdag 01 juni 2017 20 14 Clear onbewolkt
vrijdag 02 juni 2017 21 17 Rain lichte regen
zaterdag 03 juni 2017 16 14 Rain lichte regen
zondag 04 juni 2017 15 13 Rain lichte regen
maandag 05 juni 2017 18 14 Rain lichte regen

Laat ons weten waarmee wij jou kunnen helpen met betrekking tot de wandelreis Wandelweekend Renesse

Annuleren

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Om een beoordeling te kunnen plaatsen, moet je zijn ingelogd.
Comments by Disqus
Wandelweekend Domburg star op ongeveer 29.22 kilometer.
Prijs:123,46$
Wandelen op Walcheren star op ongeveer 36.36 kilometer.
Prijs:176,37$
 
Jomres Properties Feed