De allerleukste groepswandelreizen

We bestaan helaas nog niet zó lang dat wij nu al kunnen zeggen dat wij dé specialist zijn op het gebied van groepswandelreizen. Maar wij zitten er wel heel erg dicht bij in de buurt. Zo regelen wij voor jou het beste hotel, wij zorgen voor mooie wandeltochten en de begeleiding is in handen van een enthousiaste en deskundige reisleider die net als jij een passie heeft voor wandelen.

Onze ambitie? Jou een onvergetelijke wandelreis bieden! Hoe we dat doen? Om dat mogelijk te maken zijn naast de eerder vernoemde praktische zaken ook andere ingredienten nodig. Misschien nog wel belangrijkere. Gelukkig hebben wij die ook in huis. Onze persoonlijke aandacht voor jou staat met stip op 1. Wij kennen jouw naam en wij zijn geïnteresseerd in jouw wandelervaringen.

Maak jij je zorgen of er wel een klik ontstaat met je medereizigers? Dat is niet nodig. Alle deelnemers delen dezelfde passie dus er ontstaat vrijwel direct een groepsgevoel. En dat groepsgevoel zorgt op zijn beurt weer voor een gezellige sfeer. Onze wandelreizen zijn geen prestatietochten. We wandelen altijd in een ontspannen tempo zodat jij optimaal van jouw omgeving kunt genieten.

Vind je het best spannend om de eerste keer mee te wandelen? Maak je ook daarover geen zorgen. Dat geldt voor vrijwel iedereen. Voorafgaand aan een wandelreis ken je misschien helemaal niemand. Na afloop van de wandelreis heb je er heel veel vrienden bij.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met een vriend of vriendin te boeken. Vind je het niet erg om jouw kamer te delen? Dan ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke korting op jouw wandelreis.

Meer dan 900 fans kunnen geen ongelijk hebben. Wij hebben alles in huis om uit te groeien tot de nummer 1. Ervaar het zelf en wandel een keer met ons mee.

 

Bekijk ons aanbod aan wandelreizen

wandelen27

0
0
0
s2sdefault