0
0
0
s2sdefault

Wie zijn we en wat doen we?

Wij zijn Meerdaagse Wandeltochten. Wij organiseren groepswandelingen inclusief overnachting en onder begeleiding van een gids in Nederland en België.

 

Onze doelgroep.

Wij richten ons op avontuurlijke (single) wandelaars in de leeftijd van 25 tot 55 jaar.

 

Onze wandelreizen.

Onze wandeltochten zijn groepswandeltochten. Gezelligheid staat daarbij voorop! We kiezen daarom altijd voor een ontspannen wandeltempo. Elke wandelreis wordt begeleid door een ervaren kaartlezer. De lengte van onze wandelingen ligt tussen de 15 en 25 kilometer. Op de laatste dag van de wandelreis plannen wij een kortere wandeling in zodat jij na de wandelreis weer op tijd thuis kunt zijn.

 

Overnachten.

De accommodaties die wij selecteren zijn divers. Zo overnacht je de ene keer in een luxe hotel en een andere keer in een charmante Bed en Breakfast. Regelmatig kiezen wij voor een groepsaccommodatie. Een enkele keer vertrekt de wandeling vanaf een tentje op de camping.

 

Wandelen zonder volledige bepakking.

De wandelingen worden meestal vanuit 1 accomodatie georganiseerd zodat je niet met volledige bepakking hoeft te lopen. Een kleine rugzak met een lunchpakket en eventuele regenkleding volstaat.

 

Ons aanbod.

Bekijk ons aanbod aan wandelreizen.

 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op of meld je aan voor onze nieuwsbrief.